GRATIS FRAGT på alle ordrer over 399kr

SE ALT I
Udvalgte kategorier
Hudplejeprodukter Vitaminer og mineraler Rygestop Solbeskyttelse Allergi Smertestillende medicin Baby & Børn Sport og fritid

Tilmeld vores nyhedsbrev

Modtag gode tips til sundhed og velvære, samt et par gode tilbud fra apoteket.Velkommen til Rothes Apotek

Hele Danmarks online apotek

Rothes.dk er en del af Charlottenlund Apotek, der er et moderne og effektivt apotek med et veluddannet og højt motiveret personale. Vi tager hånd om dit helbred og rådgiver objektivt om alt fra hudplejeprodukter over vitaminer til lægemidler. Hos os får du saglige, uafhængige, og individuelle råd.

Hvis du skulle have brug for hjælp, vejledning eller har brug for et godt råd, er du meget velkommen til, at kontakte os på telefonnummer 39 45 85 48 eller skrive en email til info@rothes.dk. Vores dygtige medarbejdere, står klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi sælger, som nogle af de eneste i Danmark, apoteksforbeholdte produkter, fra f.eks. Vichy, La Roche-Posay, A-derma og Avene, samt apoteksforbeholdt håndkøbsmedicin f.eks. smertestillende- og allergimedicin, på nettet. Rothes online apotek er en nem, hurtig og effektiv måde at købe sin medicin eller andre sundhedsprodukter og kosttilskud på, og er et godt alternativ, hvis du ikke kan nå på apoteket. Alle data sendes krypteret, for at forhindre at uvedkommende opsnapper din data. Din ordre ekspederes på Charlottenlund Apotek, og det er også herfra at dine varer vil bliver afsendt, på samme eller følgende hverdag.

Hvis du, som så mange andre, har en travl hverdag og har svært ved at nå forbi apoteket, kan du, ved at bruge vores online apotek, springe køen over og bestille din medicin og andre apoteksvarer hjemmefra, og få det leveret til døren.

Din pakke bliver sendt med Post Danmark og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Du kan vælge at få leveret direkte til døren, eller bruge en af over 1400 afhentningssteder i hele Danmark. Fragten er tilmed gratis, hvis du bestiller for over 399kr

Det er sikkert at handle hos os. Din betalingsoplysninger bliver krypteret og sikret ved hjælp af Secure Socket Layer(SSL). Beløbet hæves først på dit kort, når din ordre afsendes. Der kan ikke hæves mere på dit betalingskort end det, du har godkendt ved købet.

Vi håber, du får glæde af vores online apotek, og kontakter os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.
Venlig hilsen
Hanne Rothe
Venlig hilsen
Apoteker


Velkommen til Rothes Apotek

Dit online apotek

Rothes Apotek er et moderne og effektivt apotek med et veluddannet og højt motiveret personale. Vi tager hånd om dit helbred og informerer objektivt om alt fra hudplejemidler over vitaminer til lægemidler. Hos os får du saglige, uafhængige, og individuelle råd.
Hvis du, som så mange andre, har en travl hverdag og derfor har svært ved at nå forbi apoteket, kan du, ved at bruge et online apotek, springe køen over og bestille din medicin og andre apoteksvarer på hjemmefra, og få det leveret til døren. Din pakke bliver sendt med Post Danmark og bliver leveret indenfor 1-3 dage. Du kan vælge at få leveret direkte til døren, eller bruge en af over 1400 afhentningssteder i hele Danmark.

Vi håber, du får glæde af vores online apotek.
Venlig hilsen
Hanne Rothe
Venlig hilsen

Apoteker