GRATIS FRAGT på alle ordrer over 399kr

SE ALT I

Håndkøbsmedicin

Her finder du vores udvalg af håndkøbsmedicin. Find bl.a. hjælp til høfeberen lindring til tørre øjne samt diverse former for smertestillende medicin.
Denne kategori indeholder mange produkter, det kan derfor anbefales at sortere i produkterne til venstre, eller bruge søgefeltet, øverst til højre på siden, for at finde et specifikt produkt.

Hvad skal jeg være opmærksom på, i forbindelse med håndkøbsmedicin?

  • Selvmedicinering - Anvend ikke håndkøbsmedicin til at symptombehandle, men søg istedet lægehjælp. Eks. hvis en person anvender Imodium til behandling af diarre over længere tid. Men diarreen kan være et symptom på en bagvedliggende sygdom, som kræver lægens hjælp.
  • Kontraindikation - Håndkøbslægemidlet er ikke altid hensigtsmæssigt til den pågældende person. Eks. Brug af Ipren af gravide kan påvirke fosteret og fødselsforløbet.
  • Interaktion - Bestemte lægemidler kan forstærke virkningen af andre. F.eks. hvis du anvender Treo mod hovedpine, kan det forstærke virkningen af Marevan og give en øget risiko for indre blødninger.
  • Dobbeltmedicinering - Flere lægemider anvender de samme indholdsstoffer. F.eks. indeholder både Ipren og Ibumetin det smertestillende stof Ibuprofen, og bør derfor ikke indtages på samme tid.
  • Lægemiddelet er ikke hensigtsmæssigt til symptomet - Forkert anvendelse af et produkt kan også forekomme, da flere lidelser har de samme symptomer. F.eks. kan rødt udslæt enten være svampeinficeret eller bakterielt, og med den forkerte behandling kan eksemen bliver værre. Nogle sygdomme har også lignende symptomer f.eks. forkølelse og allergi, der kræver vidt forskellige præparater.
  • Husk at læse indlægssedlen - Husk altid at læse indlægssedlen, hvis du er i tvivl om anvendelsen af et præparat. Vi står også klar til til at hjælpe dig i form af dialog og rådgivning, hvis du skulle have brug for det.Lindring af forkølelse og hoste Produkter til øjne og ører Allergi Smertestillende medicin Svamp Mave & Fordøjelse Andet håndkøb