GRATIS FRAGT på alle ordrer over 399kr

SE ALT I

Nikotinerstatningsprodukter til rygestop

Hvis du er en af de rygere, der overvejer at kvitte smøgerne, så er nu et rigtig godt tidspunkt at komme i gang. Det er aldrig for sent at holde op med at ryge, men jo tidligere, jo bedre. Risiko for udvikling af lungekræft og andre sygdomme falder efter rygestop. Når abstinensperioden er overvundet genvinder man sin smag- og lugtesans. Vejrtrækning, blodtryk og puls normaliseres, og man får større fysisk overskud. Nikotin har vist sig at have en god effekt ved rygeafvænning. Nikotin virker ved at nedsætte abstinenser og er ikke skadeligt eller kræftfremkaldende i sig selv.

  • Hvis du vil holde op med at ryge skal man være særlig opmærksom på disse vigtige faktorer: 
  • 1. Egen motivation - Du skal selv være motiveret for at holde op – nikotinafhængigheden kan sammenlignes med den fysiske tilvænning som ved alkohol- eller narkotikaafhængighed, og det kræver en stor indsats at sige nej tak, når abstinenserne melder sig. 
  • 2. Vanens magt - Rygerne skal lægge deres vaner om. Vi er alle vanedyr, og det er vigtigt og finde nye vaner, der er lige så rare som de gamle (den psykologiske afhængighed). 
  • 3. Kosten - Rygning er med til at øge forbrændingen, så når man holder op med at ryge er det nemt at tage på. Derfor skal man allerede fra starten aftale med sig selv, hvordan man vil håndtere netop denne problematik, for eksempel ved på forhånd at lave regler for hvad må og hvad man ikke må spise.



Tilbage til helse & vital
Nikotintyggegummi Nikotin sugetabletter Nikotinplaster Nikotin Inhalator Nikotin mundspray Andre nikotinprodukter

Udvalgte Mærker

Nicorette nikotinerstatningsprodukter Nicotinell nikotinerstatningsprodukter