Helsekostbutikker

1. Netspiren.dk

Hos Netspiren.dk finder du et bredt udvalg af alt inden for helse, skønhed, mad, drikke, husholdning, slank, sport og bøger. Du kan finde produkter i kategorier som kosttilskud, naturlægemidler, mineraler, wellness, hudpleje, glutenfri, energidrik. Netspiren.dk er E-mærket. Det er muligt at vælge gratis vareprøver hos denne helsekostbutik.

Fragtpris: 29 kr. Gratis fragt: Ordre over 499 kr.

Levering: 1-4 hverdage.


2. Helsehelse.dk

Hos Helsehelse.dk kan du handle på et CO2-neutralt website og finde et stort udvalg af økologiske kosttilskud, fødevarer og skønhedsprodukter. Du finder varer som naturlægemidler, olier, drikke, glutenfri, rawfood og rengøringsartikler. Helsehelse har over 4000 kvalitetsprodukter.

Fragtpris: 39 kr. Gratis fragt: Ordre over 650 kr.

Levering: 1-5 hverdage.


3. Mecindo.dk

Helsekostbutik som tilbyder en masse forskellige produkter i alle tænkelige kategorier. Håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost, personlig pleje, slank og fitness. Mecindo er E-mærket, og du kan handle frit på et CO2-neutralt website.

Fragtpris: 29 kr. Gratis fragt: Ordre over 499 kr.

Levering: 2-4 hverdage.


4. Viivaa

Hos Viivaa finder du produkter i kategorierne kosttilskud, fødevarer, personlig pleje, wellness og hjemmet. Som medlem af Viivaa har du mulighed for at oprette dig som medlem gratis og spare 20% på din ordre.

Fragtpris: 59 kr. Gratis fragt: Ordre over 700 kr eller levering til pakkeshop.

Levering: 1-3 hverdage.


5. Apopro

Apopro tilbyder produkter i mange forskellige kategorier som håndkøbsmedicin, mor og barn, fritid og helbred, kosttilskud og vitaminer, hudpleje og personligt pleje. Apopro er E-mærket.

Fragtpris: 10 kr. Gratis fragt: Ordre over 250 kr. eller tilmeld nyhedsbrev.

Levering: 1-3 hverdage.


6. Med24.dk

Helsekostbutik med kosttilskud, personlig pleje, medicin, medicare, slank, fitness, mad, drikke, mor, barn, bolig, husdyr, sex og samliv. Du kan få gratis vareprøver. Med24 er E-mærket, og du har mulighed for at tilmelde dig en gratis medlemsklub, hvor du optjener beløb for hvert køb, som du kan benytte til en senere ordre.

Fragtpris: 29 kr. Gratis fragt: Ordre over 499 kr.

Levering: 1-3 hverdage.


7. Helsebixen.dk – billigste helsekostbutik

Kosttilskud, fødevarer, personlig pleje, medicin, medicare, træning, mor, barn og hjem. Alle produkterne er samlet på en CO2-neutral hjemmeside. På Helsebixen optjener du 5% på alle dine køb, og dette kan du samle sammen til et fremtidigt køb.

Fragtpris: Gratis

Levering: 1-3 hverdage.