GRATIS FRAGT på alle ordrer over 399kr

SE ALT I

Persondata politik og cookies

Persondata politik

Når du bestiller varer hos Rothes.dk, har vi brug for oplysninger, så vi kan behandle din ordre:
- Navn
- Adresse
- E-mail
- Telefonnummer

Såfremt du ønsker at bestille receptpligtig medicin, har vi også brug for dit CPR nummer.
Når du afgiver en bestilling og accepterer vore handelsbetingelser, accepterer du samtidig, at vi anvender og lagrer disse oplysninger. Oplysningerne opbevarer Rothes.dk i højst fem år. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand. Udover dette opretholder vi en tavshedspligt omkring de produkter, du bestiller på Rothes.dk.


Dataansvarlig hos Rothes.dk er:

Apoteker Hanne Rothe
Charlottenlund Apotek
Lindegårdsvej 51
2920 Charlottenlund.

I henhold til Persondataloven har du ret til at gøre indsigelse mod registeringen i Rothes.dk. Du har desuden ret til indsigt i hvilke oplysninger, som er registreret om dig og om ønsket at få disse oplysninger slettet. Yderligere oplysninger om Persondataloven og krav i forbindelse med lagring af informationer kan fås på www.retsinformation.dk eller ved henvendelse via mail til info@rothes.dk. Henvendelse vedrørende lagrede personoplysninger og sletning heraf kan ske til samme mailadresse.



Cookies

Cookies er små datafiler med informationer, der sendes til din computer når du besøger en hjemmeside. Informationerne gemmes på din computer og kommer frem, når du besøger hjemmesiden igen.

Ved at anvende cookies bliver vi i stand til at genkende dig, og til at optimere diverse funktioner på webshoppen og analysere kundernes brug af webshoppen, så dit besøg bliver så let og udbytterigt som muligt for dig som bruger. Vi bruger også cookies for at sikre mod uretmæssigheder og andre sikkerhedsmæssige forhold.

For at give webshoppen det bedst mulige faglige indhold samarbejder vi med andre hjemmesider, der kan forsyne os med artikler, produktinformationer og andet materiale eller ydelser, som vi mener kan være relevante for dig som kunde af rothes.dk. Også dette kræver cookies.

Forudsætningen for, at du kan få glæde af disse faciliteter, er derfor, at din web browser er sat op til at acceptere cookies, og vi tager derfor din accept af vore handelsbetingelser som dit samtykke til vor anvendelse af cookies.

Du har selvfølgelig mulighed for at indstille din computer til ikke at acceptere cookies. Måden, dette gøres på, afhænger af den browser, du bruger, og vi henviser dig derfor til din browserleverandør, for at få nærmere vejledning heri.